0
ATP

Novak bez prave pripreme za Vimbldon

Objavljeno: 19.06.14 u 20:27

Najbolji srpski, a trenutno drugi teniser sveta Novak Đoković neće odigrati nijedan meč na travi uoči predstojećeg Vimbldona iako je bilo planirano da nastupi na tradicionalnom egzibicionom turniru Budls, na kojem je igrao prethodnih godina.

djokovic-delpo-mreza-vimbldon

Naime, Đoković je organizatore neposredno pred izlazak na teren obavestio da neće biti u mogućnosti da nastupi zbog manjih zdravstvenih problema. Iako nije navedeno o čemu se tačno radi sumnja se da Novak ponovo ima problema sa povredom ručnog zgloba koja ga muči već nekoliko nedelja.

Ovo svakako nije dobra vest pošto će Đoković na trećem Gren slem turniru igrati praktično bez prave pripreme pa još ukoliko u prva dva ili tri kola za nekog od protivnika dobije malo boljeg servera situacija bi mogla da se zakomplikuje.

Podsećamo da su organizatori Vimbldona odlučili da Đokovića postave za prvog nosioca na turniru iako je trenutno drugi na ATP listi, a sve zbog specifičnog načina bodovanja koji primenjuju, a koji je povezan sa igranjem tenisera na terenima sa travnatom podlogom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter