0
Košarka

FOTO: KKCZ

Radonjić: Partizan je bio zadovoljan suđenjem, sada hoćemo i mi isti tretman

Objavljeno: 18.06.14 u 13:14

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da finalna serija plej-ofa počinje od nule, jer su obe ekipe napravile po ’brejk’. 

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Novi susret ’večitih’ u Pioniru biće odigran u četvrtak od 20 časova bez prisustva publike, jer je Partizan kažnjen zbog loše organizacije prvog meča, koji su obeležili prekidi, tuča i pražnjenje hale.

“I mi i Partizan smo napravili po ’brejk’ do sada tako da se kreće od nule, situacija je takva da u ovom trenutku ko dobije naredne dve utakmice postaće prvak. Okolnosti će biti specifične, teško je pretpostaviti kako će obe ekipe reagovati. Moramo da pružimo kvaliteteniju igru nego u prošlom meču, uložimo veću energiju i poboljšamo skok, kako bi došli u situaciju da savladamo Partizan“, rekao je Radonjić, prenosi Tanjug.

Radonjić je dodao da se nada da će u četvrtak postojati svi uslovi za odigravanje normalne utakmice.

“Partizan je na prethodnom meču bio izuzetno zadovoljan suđenjem, nadam se da će na sledećoj utakmici naši reprezentativci Marjanović i Katić imati isti tretman“, rekao je Radonjić.

Za razliku od prethodnog meča, u tim Zvezde vraća se suspendovani Demarkus Nelson, dok će Partizan biti jači za Nikolu Milutinova i Aleksandra Pavlovića. 

Trener crveno-belih rekao je da krilni centar Ivan Radenović nema težu povredu i da će se o njegovom zdravstvenom stanju više znati na dan utakmice, dok se očekuje povratak Tadije Dragićevića.

“Razgovarao sam sa Tadijom i on je spreman da sutra pruži maksimum, nema tu nikakve fame i priče“, poručio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter