2
Domaći fudbal

Pojedini uticajni političari pokušavaju da poremete ‘slučaj Mrđa’?!

Objavljeno: 18.06.14 u 15:53

Sindikat profesionalnih fudbalera ni na koji način neće dopustiti ‘opstrukciju’ Arbitražne komisije u slučaju Dragana Mrđe koji je u utorak podneo tužbu protiv Crvene zvezde.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda nije isplatila zaostala dugovanja, prekršila je dogovor, Mrđa je čekao nedelju dana da dobije papire kako bi slobodan napustio klub, a kako se to nije dogodilo, pokrenuo je tužbu.

“SPFN je juče predao tužbeni zahtev u ime Dragana Mrđe protiv Crvene zvezde. Arbitražna komisija dužna je da prvostepenu odluku donese u roku od 30 dana. Nažalost već sada dobijamo nezvanične informacije da će Arbitražna komisija praviti određene opstrukcije po nalogu pojedinih uticajnih političara. Zbog toga ćemo odmah obavestiti međunarodne organe kako bi pratili dešavanja u ovom sporu. Obaveštavaćemo i medije i bilo kakav pokušaj opstrukcije osudićemo javno i prozvati odgovorne imenom i prezimenom“, saopštio je Sindikat profesionalnih fudbalera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter