0
Odbojka

Odbojkaši nezadovoljni uslovima za trening u Rusiji

Objavljeno: 18.06.14 u 21:08

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković nezadovoljan je uslovima za trening pred dve utakmice Svetske lige protiv Rusije u Surgutu, ali se nada da to neće poremetiti njegov tim.

kolakovic

„Hteli bismo da treniramo u boljim uslovima, ali je njima očigledno cilj da nas ometu. Nadam se da to neće uticati na nas“ – rekao je Kolaković.

On je rekao da je tim obavio dva treninga – teretanu i dvoranu i da je najvažnije da je trening završen bez povreda. Kolaković je naglasio da reprezentacija Srbije tek sutra može da dobije za trening veliku dvoranu u kojoj će biti odigrane utakmice.

Dragan Stanković je takođe razočaran uslovima koje su zatekli za trening pred veoma važne mečeve Svetske lige.

„Srbija ni drugog dana ne trenira u velikoj dvorani, ne mogu da shvatim takav odnos. Oni su kod nas bili sjajno dočekani, hvalili su organizaciju… Ipak, najvažnije je da se fokusiramo na utakmice“ – rekao je Stanković.

On je dodao da reprezentativcima čak nije stigao ni sav prtljag, sa puta iz SAD, gde su prošlog vikenda izgubili obe utakmice.

Posle tri odigrana vikenda, Srbija se nalazi na drugom mestu grupe B sa 11 osvojenih bodova, četiri manje od selekcije SAD, dok Rusija ima osam, a Bugarska dva boda. Srbija u petak i subotu od 14 sati po našem vremenu igra mečeve četvrtog vikenda B grupe Svetske lige protiv Rusije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter