9
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nastavlja se rasipanje Zvezdinog tima

Objavljeno: 18.06.14 u 12:56

Odavno je poznato da kapiten Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Dragan Mrđa, Filip Kasalica, Luka Milunović napuštaju Crvenu zvezdu, a njima se pridružio i Nigerijac Abiola Dauda.  

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, kako Zvezda i Nigerijcu duguje određenu sumu novca, jasno je da će moći da napusti klub kao slobodan igrač. On ovih dana u Beogradu individualno trenira, uz nastavak terapije posle povrede koja ga je u finišu sezone odvojila od terena, prenosi Sport.

Prema pisanju ovog lista, Dauda se nalazi ponovo na meti turskih klubova Gacijantepa i Genčlerbirligija, koji su i zimus pokušali da ga angažuju. 

Istovremeno, sa Marakane stiže informacija da drugi Nigerijac, Ifeani Onjilo, po svoj prilici ostaće na Marakani i u narednoj sezoni pokušati da se izbori za minutažu, pošto nije dobijao mnogo prilike da se dokaže od kako je stigao iz Javora. 

Ukoliko dođe do ovog očekivanog epiloga, da Marakanu napuste Mrđa, koji je najavio tužbu protiv kluba, Dauda i Kasalica, crveno-beli će na raspolaganju imati samo Đorđa Rakića i pomenutog Onjila.

Šta vi mislite koje je najbolje rešenje za napad crveno-belih?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Po mom misljenju, najbolje resenje za Zvezdin napad je da sacuvaju: Daudu, Rakica, Jovica , Onjila i po mogucstvu da kupe (ako je to ikako moguce) jednog perspektivnog golgetera. 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvo rjesenje ko jos masta o pojacanjima??? Ne zanosite se pritisak navijaca za neki tim i rezultat samo pomaze upravama da forsira neka pojacanja u cije ugovore se ugradjuju…90% stranaca koji su dolazili uzeli su novac kojim se mogao finansirati razvoj 10 mladih igraca iz Zvezdine skole i zaraditi na njima a ovi stranci su odlazili bez obestecenja i jos tuzivali klub…u njihove naduvane ugovore su se ugradjivali menadzeri a oni su procenat isplacivali clanovima uprave Zvezde koji su im omogucivali da potpisu tako naduvane ugovore!!! Jedini spas za Zvezdu je 100& orjentisanje na omladinsku skolu i da razviju skautnig mrezu na Balkanu i oni prvi tako dolaze do talenata a ne strani klubovi!!! Zaboravite rezultat jedini spas je omladinska skola i proizvodnja igraca dok se dugovi ne otplate u suprotnom ceka nas subina Glazgov Rendzersa!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter