0
Odbojka

Ivović: Rusija je favorit

Objavljeno: 18.06.14 u 09:28

Odbojkaški reprezentativac Srbije, Marko Ivović, izjavio je da su reprezentativci Rusije favoriti u narednom meču Svetske lige.

odbojka-m


„Ono koliko znam jeste da su se Rusi su se sada okupili i počeli sa radom… S moje tačke gledišta, oni su favoriti. Nama su naredna dva meča veoma bitna i moramo maksimalno daa odigramo. Svako od nas. Nadam se da će rezultat biti pozitivan“, kazao je Ivović.

Reprezentacija Srbije doputovala je danas iz Čikaga u Surugut, gde će se u petak i subotu sastati sa Rusijom u utakmicama petog vikenda Svetske lige Grupe B.

„Ovo mi je prvi put da idem na ovakvo putovanje. Sve je to previše naporno, ali kako je meni tako je ostalima… Više ne znam koji je dan. Od kada smo stigli nismo uspeli da pronađemo vremena za predah, već smo odmah počeli sa treninzima koji nisu bili loši. Sledi nam oporavak, mislim da imamo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo.„, kazao je Ivović.

Selektor Srbije Igor Kolaković rekao je da su njegovi igrači danas odradili lakši trening.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter