0
Ostali sportovi

Srbija deklasirala Crnu Goru, petarda Mandića

Objavljeno: 17.06.14 u 17:30

Srbija je potopila Crnu Goru (14:5) u drugom kolu finalnog turnira Svetske lige u Dubaiju. Revanširali su se delfini za poraz na SP, pruživši igru koja je i možda i preko očekivanja za ovaj deo priprema. Sutra ih očekuje duel sa Brazilcima.

Mandic juniori

Srbija je počela sa Mitrovićem na golu. Odbrana je u prvoj četvrtini delovala izvanredno. Ćuk je sjajno proigrao Filipovića za lob i vodjstvo. Potom je sredinom četvrtine fenomenalni Dušan Mandić iskoristio igrača više da bi 1,46 do kraja tog dela sa igračem više izvanredno proigrao Pijetlovića za ubedljivih 3:0. Uz tri gola, Radjen i Ćuk su pogodili stativu Radičevog gola.

Stefan Mitrović je odličnim udarcem pogodio mrežu za 4:0 a onda je usledio period od pet minuta bez gola. Mitrović je nastavio sa odličnim odbranama, bedem ispred njega je bio na izvanrednom nivou. Blokovi, uspešne akcije su sprečavale Crnogorci i da sa igračem više postignu gol. Imali su tri puta brojčanu prednost ali bez realizacije. Minut pre kraja Mandić je bio strelac za velikih 5:0. Zaista sa prvim delom igre Dejan Savić je mogao da bude potpuno zadovoljan.

dusko-pijetlovic

U trećoj četvrtini Branislav Mitrović koji je sakupio sedam odbrana je prepustio mesto Gojku Pijetloviću dok Perović nije menjao Radića Šćepanovićem. Pijetlović je nastavio tamo gde je Mitrović stao,

Crna Gora se u trećem delu potpuno raspala. Pijetlović je posle jednog bilijara ispred Radića ubacio loptu u mrežu. Posle toga je krenula serija golova iz daljine. Dva puta sjajni Mandić, pa Filipović i Ćuk. Pasković je postigao prvi gol za Crnu Goru u 25.minutu. Poslednji deo je bio formalnost.

Srbija 14

Crna Gora 5

(4:0, 1:0, 5:1, 4:4)

Bazen Hamdan Bib Mohamed Bin Rašid. Gledalaca 300. Sudije: Borel (Španija), Gomez (Italija). Igrač više: Srbija 4 (3), Crna Gora 7 (2).

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 5, Gocić, Randjelović 1, Ćuk 1, D. Pijetlović 3, Nikić 1, Marković, Radjen, Filipović 2, Prlainović , S. Mitrović 1, B. Mitrović. Selektor: Savić.

CRNA GORA: Radić, Dr.Brguljan, Pasković 1, Petrović 1, Da.Brguljan 1, Drašković, Janović 1, Čučković 1, Sarić, Murišić, Klikovac, Jokić, Šćepanović. Selektor: Perović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter