1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Partizan je pobedio više nego što je zaslužio

Objavljeno: 17.06.14 u 09:36

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonić čestitao je Partizanu na pobedi u drugom meču finalne serije. On je istakao da nije siguran hoće li Radonjić moći da odigra u narednom susretu i veruje da je loše otvaranje susreta crveno-belih uticalo na potpun fijasko u meču.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fantastičnom rolom Bogdana Bogdanovića, košarkaši Partizana izjednačili su skor u finalnoj seriji KLS sa Crvenom zvezdom na 1-1.

„Sve čestitike igračima Partizana na pobedi, previše mekano smo ušli u duel i dozvolili da im stvore veliku prednost. Probali smo da spustimo razliku, imali smo u nekoliko navrata šansu da vratimo neizvesnost u meč, ali nismo uspeli. Partizan je uzeo ono što mu je dato i pobedio sa većom razlikom nego što je zaslužio“, istakao Radonjić.

Šef struke crveno-belih u prvi plan istakao je kvalitetne role igru centarskog tandema Partizana Žofiri Lovernj – Đorđe Gagić.

 „Partizan je bio bolji u svim segmentima, za dva dana je novi meč i moramo da se spremimo. Očekujemo dosta od te utakmice“, poručio je Radonjić.

Trener Zvezde rekao je da povreda Ivana Radenovića nije teže prirode, ali da će se u utorak više znati da li će nastupiti u trećem meču finalne serije plej-ofa. On nije želeo da precizira zbog čega Tadija Dragićević nije dobio šansu da pokaže svoj talenat na parketu „Pionira“.

Naredna utakmica igra se u četvrtak, a zbog kazne Partizanu meč u hali Pionir će biti odigran pred praznim tribinama.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan je zasluzio da pobedi i u prvoj utakmici, ali falio nam je cetvrti igrac. Ipak niste vi bas toliki luzeri pa da vas dobijemo 3 na 5. Mada ne mogu da kazem, bili smo blizu. A 20 razlike je malo. 30 je vasa mera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter