0
Top News

Džerard: Moja je obaveza da motivišem ekipu posle poraza

Objavljeno: 17.06.14 u 08:35

Reprezentativac Engleske Stiven Džerard uveren je da će njegov tim uspeti da se vrati u život nakon neslavnog starta na šampionatu.

lampard-dzerard

Engleska je u svom prvom meču na Svetskom prvenstvu u Brazilu poražena od Italije sa 1:2. Kapiten „ostvljanja“ uveren je da njegova ekipa mora da analizira na koji način je primila dva pogotka.

„Ključno je da vidimo šta smo radili dobro i gde smo pravili greške u susretu protiv Italije. Primili smo dva gola i to moramo da analiziramo kako je do toga došlo. „Azuri“ su nam pravili probleme po levoj strani i to moramo da rešimo“, rekao je Džerard.

Džerard je dodao da kao kapiten ima odgovornost da motiviše ekipu posle uvodnog poraza.

„Pokušaću da ih podignem jer nas čeka značajan duel protiv Urugvaja. Moramo što pre da se vratimo. Imamo još dva susreta i ako osvojimo šest bodova, možemo da prodjemo dalje„, rekao je kapiten Liverpula.

Engleska će u četvrtak, 19. juna u Sao Paulu, igrati protiv Urugvaja, utakmicu drugog kola Grupe D. Urugvaj je u prvom meču izgubio od Kostarike sa 1:3.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter