0
Ostali sportovi

Bekrić četvrti u Ostravi, rekord Amele Terzić

Objavljeno: 17.06.14 u 23:27

Na Mitingu u Ostravi takmičilo je troje naših takmičara : Emir Bekrić (AK “Partizan”) na 400m prepone, Tatjana Jelača (AK “Crvena Zvezda”) u bacanju koplja i Amela Terzić (AK “Novi Pazar”) na 2000 metara.

bekric

Četvrto mesto i rezultat 49.96 ishod su trke na 400 metara prepone Emira Bekrića. Posle holandskog grada Hengelo, trka u Ostravi bila je još jedna u nizu,potrebna za ulazak u formu.

Već za vikend Bekrića očekuje Ekipno prvenstvo Evrope za reprezentaciju u Rigi.

“Svako sledeće takmičenje je važan korak u pripremi za zacrtan cilj ove godine. Svaka prepona, vreme koje ostvarim mi znači da bih mogao zajedno sa trenerom da analiziram i radim dodatno na onim stvarima koje će doprineti da budem samo još bolji” – rekao je Emir Bekrić posle trke u Ostravi.

Tatjana Jelača zauzela je drugo mesto sjajnim hicem od 60,16 metara.

“Zadovoljna sam. Juče sam prestala sa antibioticama i imala sam baš dobre serije. Za vikend me očekuje Evropsko ekipno prvenstvo u Rigi i nadam se rezultatom oko 60 metara” – izjavila je Jelača.

Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić postavila je novi nacionalni rekord u neolimpijskoj disciplini na 2000 metara u vremenu od 5:55,62. Od 11 takmičarki, Amela je završila na osmoj poziciji. Rekord star devet godina u ovoj disciplini držala je Azra Eminović i bio je 6:07,63.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter