0
Domaći fudbal

Jagodina počela pripreme

Objavljeno: 17.06.14 u 10:07

Fudbaleri Jagodine okupili su se na prvoj prozivci koja je ujedno označila i početak pripremnog perioda za ovoj klub. Ambicije su, prema najavama stručnog kadra, veoma visoke, a krajnji cilj je plasman u evropska takmičenja.

„Ambicije Jagodine su nepromenjene, a to znači uvek na najviše domete“ rekao je šef stručnog štaba Mladen Dodić. On je dodao je ultimativni cilj ovog kluba izlazak na evropscenu:

„Prošle godine smo ostavili dobar utisak . Ovog puta nećemo se zadovoljiti samo dobrim utiskom, bez obzira na to ko bude protivnik. Za Evropu moramo da se spremimo najbolje što možemo, da odigramo maksimalno i uz, moram da kažem, neki povoljan žreb da probamo ono što mnogima izgleda nemoguće, a to je plasman u Ligu Evrope. Novi početak, ali stare ambicije i stare obaveze, a to je da uvek damo svoj maksimum. Ambicije su najveće i u Kupu i u prvenstvu, a naročito u Evropi“,  dodao  Dodić.

Fudbaleri Jagodine  sa nestrpljenjem su čekali da se ponovo okupe i sa još većom željom iščekuju prve međuanarodne utakmice:

„Zahvaljemo klubu što čini velike napore da budemo tokom cele godine jedna velika i homogena porodica. Bili smo u grčkoj, dobro smo se odmorili, pomalo i trenirali i sada od starta krećemo sa ozbiljnim radom. Ambicije su uvek borba za najviši plasman pa ćemo se svim silama truditi da ciljeve i ostvarimo“, jednoglasno poručuju prvotimci Jagodine napadač Đorđe Šupšnjar i golman Niklola Perić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter