20
Košarka

Primitivizam: Duško Vujošević napada Nebojšu Ilića (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.14 u 08:45

U prvoj utakmici finalne serije košarkaške Superlige između Partizana i Crvene zvezde viđeno je sve, tuče, prekidi, verbalni sukobi, košarka pet na dva i četiri na dva, samo pravog sporta nije bilo. Šlag na tortu stavio je snimak SOS kanala na kome trener Partizana Duško Vujošević prvo vređa tim menadžera Crvene zvezde Nebojšu Ilića, a potom i kreće da se fizički obračuna sa njim.

0
0

20 Komentara

  1. Tako je Dule, treba uzvratiti tim Vucicevim kerovima! Koji je faktor Ilic, ni kao igrac nije bio nista narocito a kamo li sad kad je potrcko u FMP-zvezdani! UDRI DULE STOKU!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zamolio bih državne organe,da pošalju ekipu sa belom košuljom koja se kopča n leđima,da odvedu debelu svinju HITNO

    0
    0
    Odgovori
  3. Moralni cin je i u interesu srbske kosarke da se ponovi prva utakmica finalne serije.Ali pre toga, sto je najbitnije, drzava treba da uzme partizanu svih 12 titula jer su osvojene ne zaslugom, nego kriminalnim radnjama.Ko se bavi kosarkom i prati desavanja u kosarci, za njega je jasno ko dan igre Duleta, Todorica i pojedinih kriminalaca nazovi menadzerima koji su unistili srbsku kosarku uz pomoc politike i ljudi iz KSS i naravno partizana.Vratite kosarku na stanje do 2000 godine.Dakle pogledajte sta se dozvoljava jednom sizofrenicnom coveku, da bije svoje igrace, da preti sudijama i kolegama iz suprotnickog tabora, da mu niko ne sme nista.Pa Arkan kad je drzao Obilic nije ovo radio, bio je gospodin covek.Sad su mu krive sudije koje su sa njim radile 12 godina zajedno protiv srbske kosarke.Dakle vratite sve na nultu poziciju ili cemo izgubiti zauvek kosarku u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  4. Vidi se ko mracio i oblacio u nasoj kosarci… Ovaj nesretni Ilic ne sme ni da ga pogleda, a kamoli da mu odgovori na ove psovke! Ovo hitno treba terati i Srbske kosarke… ZLOOO!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ovakvi SrBski komentari su pravo ogledalo fmp armije…
      I nije Ilić nesretan, nesretni ste svi redom, i isfrustrirani. Nadam se da će Partizan da istupi, iz lige i reprezentacije. Tada možete da se igrate velikog kluba i velikog SrBstva, sa vašim velikim vođom, a i da dovršite vaše pokopavanje SrBske košarke…

      0
      0
      Odgovori
      • Ja nzm zasto u nasoj zemlji niko osim partizana ne sme biti sampion ? Tako je bilo i sa Hemofarmom,tako je i sada,cim se neko priblizi partizanu,to se odmah koriate svi nacini samo da bi se doslo do titule,nebitno je sredstvo (ulazak todorica,daniloi

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter