1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mrđa predložio sporazumni raskid ugovora

Objavljeno: 16.06.14 u 18:58

Odbor za hitna pitanja FK Crvene zvezde, s obzirom da za sednicu Upravnog odbora nije bilo kvoruma, danas je razmatrao samo pitanje licence,  jer je UEFA pre 10 dana isključila crveno-bele iz kvalifiakcija za Ligu šampiona za sezonu 2014/2015 zbog kršenja pravila o licenciranju i finansijskom fer-pleju. Odbor su činili predsednik kluba Dragan Džajić i svi potpredsednici Ivica Tončev, Slaviša Kokeza i Nebojša Čović, koji je stadion napustio posle 1o-ak minuta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ostali su nerešni slučajevi oko statusa pojednih igrača, a dozvole da idu tražili su Miloš Ninković, Nejc Pečnik i Dragan Mrđa.Najbolji strelac lige predložio je sporazumno raskidanje ugovora, postao bi slobodan igrač i otišao bez obeštećenja, kao i Pečnik. O statusima igrača i trenera razgovaraće se na sednici Upravnog odbora, koji će se održati u četvrtak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Na sta spade evropski prvak , a ove u upravi bas briga koda tece med i mleko ,njima sve svedno pa nemogu da verujem da nemaju gram ljudskosti . Molim vas gospodo da odete iz zvezde pod hitno jer ovaj klub vas ocigledno ne interesuje , ako ikad u srbije bude postalo pravosude i vi i ovi bivsi ce te na dugogodisnju robiju. Samo da mi je to dozivjeti da vas sve vidi Iza resetaka pa nek odmah umrem . SRAM VAS BILO ZEMLJE PO KOJO HODATE .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter