0
Evropske lige

Kosta potvrdio: Idem u Čelsi

Objavljeno: 16.06.14 u 16:58

Napadač španske fudbalske reprezentacije Dijego Kosta potvrdio je da je odlučio da pređe u londonski Čelsi. Kosta je takvu odluku obrazložio željom da zaigra za jedan od najvećih klubova na svetu.

Dijego Kosta

“Zašto sam odlučio da igram za Čelsi? To je nešto što će se uskoro desiti. Stvari idu u pravom smeru i ako se ovako nastavi, od sledeće sezone igraću za Čelsi. Odavno imam želju da zaigram u Premijer ligi”, rekao je Kosta za poznati portal “Gol”.

Španski i engleski mediji još ranije su objavili da su Čelsi i Atletiko postigli dogovor, ali se Kosta nije oglašavao zbog obaveza sa reprezentacijom Španije na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Inače, branilac trofeja je deklasiran u prvom kolu grupe B.

Atletiko bi na ime obeštećenja za transfer Koste trebalo da zaradi oko 35 miliona funti.

Kosta je prošle sezone za Atletiko odigrao 52 meča i dao 36 golova, a Madriđani su osvojili titulu šampiona Španije i poraženi su u finalu Lige šampiona od gradskog rivala Reala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter