0
Domaći fudbal

IO FSS o promeni sistema takmičenja u Jelen Superligi

Objavljeno: 16.06.14 u 21:56

U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Stzaroj Pazovi sutra, u utorak 17. juna 2014. godine, sa početkom u 16.00 sati, biće održana Deveta sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije u aktuelnom sazivu. Sednicom će predsedavati Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.

Fss-Srara-pazova-900x500

Posle usvajanja zapisnika sa prethodne sednice Izvršnog odbora, prisutni će analizirati prispele izveštaje o radu svih nacionalnih selekcija naše zemlje. Period po završetku sezone predstavlja adekvatan trenutak za analizu izveštaja svih takmičarskih organa – predstavnika Zajednice klubova Jelen Super lige, Udruženja klubova Prve lige Srbije, nadležnih za vođenje Kupa Srbije, kao i svih liga mlađih selekcija. Uslediće izveštaj o radu Sudijske komisije IO FSS, a pratiće ga i izveštaj o stručno-pedagoškim aktivnostima.

Članovi Izvršnog odbora FS Srbije razmatraće i inicijativu o promeni sistema takmičenja u Jelen Superligi u sezoni 2015/16. Oni će stručno razmotriti određene predložene opcije i doneti uvodni stav po svim pitanjima.

Sledeća tačka je vezana za informaciju u vezi sprovođenja postupka licenciranja za sezonu 2014/15. Uslediće razmatranje pitanja u vezi sprovođenja odluke Izvršnog odbora FSS oko zahteva da svaki superligaški klub mora da igra utakmice na stadionu sa reflektorima.

Pred članovima Izvršnog odbora ovom prilikom biće i usvajanje niza normativnih akata – Pravilnika o izmenama i dopunama Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača FSS i Pravilnika o izmenama i dopunama Disciplinskog pravilnika FSS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter