in , ,

Ilić šampion Srbije u golfu

Srpski reprezentativac Čedomir Ilić okitio se titulom nacionalnog amaterskog prvaka Srbije u golfu. On je posle četvorodnevnog takmičenja koje se održavalo na golf terenima na Adi Ciganliji i u Žablju uspeo da ostvari ukupan rezultat od 277 udaraca.

Cedomir-Ilic-Golfer

 Najbolji je bio prvog dana kada je imao 67, dok je u preostala tri dana imao identičan rezultat od 70.

Ilić je od početka igrao briljantno i nije dozvoljavao svojim rivalima da ugroze njegovo vođstvo. Drugo mesto na Nacionalnom amaterskom prvenstvu Srbije zauzeo je perspektivni Ranko Helc sa 285 udaraca, dok je treći bio branilac prošlogodišnje titule Ilija Đurđević sa 294.

„Bio sam veoma konstantan u sve četiri runde. Dobro sam igrao uvodne udarce, što mi je davalo sigurnost. Dolazio sam u dobre pozicije i zbog toga nisam mnogo grešio. Titula prvaka Srbije za mene predstavlja veliku čast i uspeh“rekao je posle turnira Ilić.

U kategoriji dama, trijumfovala je Tamara Palkovljević ispred Jefimije Đorđević i Milice Dojčinović. Pobednica je imala ukupno 316 udaraca, četrdeset manje od vicešampionke.

U mid-amater kategoriji, najbolji je bio Tibor Roklicer sa ukupno 161 udarcem. Drugo mesto odbranio je prošlogodišnji vicešampion Igor Titin sa 164, dok je treći bio Bogdan Krečković sa 166.  Kod dama, Maja Ilić je odbranila titulu sa 189 udaraca, ispred drugoplasirane Irene Suturović-Bogdanović i Dragane Raković na trećoj poziciji.

Takmičenje po stejblford pravilima u senior kategoriji pripalo je Kosti Andrejević, odnosno Ljubici Tomašević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Micić defintivno na draftu, Dangubić putuje u SAD na NBA pripreme

Bosanci ispred Marakane sprdali Argentince: „Malo vas je pič…e“! (VIDEO)