0
Domaći fudbal

Đurić igračima Partizana: Uvedite nas u Ligu šampiona!

Objavljeno: 16.06.14 u 10:50

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za predstojeću sezonu, a predsednik kluba Dragan Đurić poručio je igračima da izvuku pouke iz prethodne sezone i plasiraju se u Ligu šampiona.

Dragan Đurić

Prvi čovek crno-belih nije mogao a da „ne zakači“ i komšije, te je reko da je Partizan bio najbolji tim i da će zasluženo predstavljati Srbiju u Evropi.

„Bili smo najbolja ekipa u prvenstvu prošle godine, ali nismo osvojili ono što smo po svim merilima i zaslužili. Nažalost, bilo je i grešaka sa naše strane, ali neću da kukam, naše je da izvučemo pouke i shvatimo šta nije bilo dobro, a drugi koji su grešili neka razmisle zašto i zbog koga su to radili i da li će tako da nastave i u narednoj sezoni. Treba da se okrenemo budućnosti, novoj sezoni. Moramo da pružimo više nego prošle sezone. Vi, igrači, morate da izvučete pouke, da vidite gde ste grešili. Imamo ekipu želju rezultata i dokazivanje. Vi igrači morate više da radite i više da se trudite. Ova ekipa zaslužuje takmičenje u Evropi, da pokušamo da uđemo u Ligi šampiona po treći put. Želim vam svima sreću, ali od sreće nema ništa ako ne radite. Da zajedno pokušamo da prezimimo u Evropi. Klub će uraditi sve da vas isprati u svim aspektima, što se tiče plata, vaše je samo da slušate druge i da radite. Želim vam sreću i dobro zdravlje“,  jasan je bio Dragan Đurić na prvom obraćanju igračima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter