0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Delfini iz teretane skočili u bazen i torpedovali Kineze sa 21 golom

Objavljeno: 16.06.14 u 16:45

Delfini su krenuli u odbranu zlata. Srbija je očekivano, bez mnogo napora, pobedom od 21:9 (6:3, 5:1, 7:3, 3:2) savladala Kinu u prvom kolu Svetske lige. Čak su pre utakmice naši igrači imali jednočasovni trening u teretani…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Već posle četiri minuta bilo je 5:1. Nedorastao rival je tada stigao do neke igre i na prvi odmor otišao sa minusom od tri gola. Kao u prvoj četvrtini, slavljenik Dušan Mandić, koji je danas oduvao 20 svećica na torti, je otvorio i drugu golom za 7:3. Smanjio je Liang a onda je do kraja tog dela igre Srbija asistencijama Filipovića i golovima Prlainovića dva, Ćuka i Mitrovića pobegla na 11:4.

U trećem delu na golu je umesto Pijetlovića bio Branislav Mitrović. Nastavljena je goleada u kineskoj mreži… Delfini će sutra imati daleko teži posao, jer ih očekuje meč sa Crnom Gorom.

SRBIJA 21

KINA 9

(6:3, 5:1, 7:3, 3:2)

Bazen: Hamdan Bin Mohamed Bin Rašid sport kompleks. Gledalaca 200. Sudije: Dikmen ( Kanada), Pila (SAD). Igrač više: Srbija 8 (5), Kina 9 (3). Peterci: Srbija 1 (1), Kina 1 (1).

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 2, Gocić, Randjelović, Ćuk 1, D.Pijetlović 3, Nikić 3, Marković, Radjen 1, Filipović 2, Prlainović 5, S.Mitrović 4, B.Mitrović. Selektor: Savić.

KINA: Liang, Tan 2, Li, Ksie, Guo, Pan 1, Z. Čen 1, Gu, Dong, J. Čen 2, Zang 1, Liang 2, Kiu. Selektor Malara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter