0
Domaći fudbal

Dan „D“ na Marakani: Hoće li se Zvezda žaliti na odluku UEFA?

Objavljeno: 16.06.14 u 09:46

Dan „D“ na Marakani je osvanuo, na današnjem Upravnom odboru trebalo bi da se donese odluka da li će se Crvena zvezda žaliti na odluku UEFA o izbacivanju iz njenih takmičenja na godinu dana, kao i da li će doći do bolnih rezova u vrhu kluba.
CRVENA ZVEZDA-PREDSEDNICKI IZBORI-SEASON 2012-2013
Vremena više nema. Prošlo je tačno deset dana od kada je evropska kuća fudbala eliminisala šampiona Srbije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a tačno posle ponoći ističe i rok za žalbu Sportskom sudu u Lozani, tako da će današnje zasedanje UO doneti odgovor na pitanje kako će u buduće da funkcioniše naš najtrofejniji fudbalski kolektiv.

Po svemu sudeći teško je za očekivati da će se vodeći ljudi Crvene zvezde odlučiti na žalbu, jer je prošlo mnogo vremena, a prvi tim još nije počeo sa pripremama. To znači da su u Ljutice Bogdana digli ruke od Evrope i da će pokušati prodajom šampionskog tima finansijski da stanu na noge i okrenu se mladim igračima. Epilog će se sigurna znati nešto posle 20 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter