5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezdin dug 50, Partizanov 13 milona evra!

Objavljeno: 15.06.14 u 18:22

fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan su Agenciji za privredne registre prijavili dugove koji iznose 50 odnosno 13 miliona evra, а još nije poznato kako su nastala tolika dugovanja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posebno zabrinjava činjenica da su naša dva najtrofejnija kluba realizovala višemilionske transfere igrača, ali loše poslovanje uprava, sklapanje štatnih ugovora sa menadžerskim agencijama, protivzakonito prisvajanje novca samo su neki od razloga za sadašnje stanje večitih rivala.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Zanimljiva je činjenica da svaka aktuelna uprava oba kluba optužuje predhodne za dugovanja, a onda se za vreme njihove vlaste stvore trostruki. Očigledno je da će nešto u srpskom fudbalu morati da se promeni…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. u sport usla mafija i politika koja kontroliše koće da bude prvak to se očigledno vidi kad je u pitanju zvezda i partizan i u fudbalu a i košarci.zato nemamo nikakve uspehe u zadnjih nekoliko godina ni u košarci a u fudbalu tu se vrte velike pare MUZI OVCU DOK IMA A KAD NEMA PRODAAAJA

    0
    0
    Odgovori
  2. „Očigledno je da će nešto u srpskom fudbalu morati da se promeni…“ UGASITE VISE TAJ FUDBAL BRUKA NAS SVUDA I SVE PARE U VATERPOLO, KOSARKU, TENIS, RUKOMET, ODBOJKU!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter