24
Košarka

FOTO: KKCZ

Ristović: Krivac je Vujošević (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.14 u 09:40

Posle novog skandala koji je zadesio našu košarku i brutalne tuče igrača Crvene zvezde i Partizana, medijima se obratio direktor crveno-belihDavor Ristović koji je kao glavnog krivca za nemile scene naveo trenera „večitog rivala“ Duška Vujoševića.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

„Mi smo na ove stvari upozoravali i ove i prethodnih godina. Valjda je sada vama jasno ko stoji iza svega ovoga i ko je krivac. Mislim na trenera Partizana Duška Vujoševića. Direktno je on odgovoran za sve što se dešavalo na večerašnjoj utakmici. Jer, kada je povukao ekipu sa terena, kada su se vratili, a svi smo znali da će se vratiti, očekivalo se ovo što se i desilo. Direktan poziv na linč, mislim da ovo što smo mi doživeli ovde nisu doživeli ni Hrvati 1996 kada su igrali ovde u Beogradu. Ovo je bruka i sramota, da nas napadaju ljudi iz obezbeđenja. Da nas gađaju stolicama. Da član uprave Partizana udara pesnicom igrača koji sedi pored klupe. Ja ovakvu mržnju nigde nisam video“, rekao je Ristović.

Kako kaže stručni štab Crvene zvezde i navijači su se ponašali za primer.

„Naš trener i stručni štab nisu vršili pritisak na sudije. Nisu ulazili na teren niti radili bilo šta što nije dozvoljeno. A pritisak Partizana je bio non-stop, od početka utakmice. Da se izjednačavaju krivice Zvezde i Partizana, da se stavljamo u istu ravan, to veze sa vezom nema. To što je takođe loše, ne razumem zašto su naši navijači izbačeni iz hale? Nisu ni vređali ni ubacivali nešto na teren. Izbačeni su navijači koji su nas gađali stolicama, silazili dole pored terena, napadali naše igrače. Ovo što se desilo danas ne treba da se gleda istim očima“, istakao je direktor crveno-belih.

Ristović je dodao i da ovo nije prvi put da se utakmice Partizana završavaju kao „basket tri na tri“.

„Meni je najžalije naših igrača i stručnog štaba, jer su oni najviše uložili. Mislim da su kontrolisali utakmicu od početka do kraja. Ovo što se desilo danas nema veze sa vezom. Nije prvi put. Dešavalo se i u Vršcu kada se igralo 3 na 3, u Podgorici i u svakoj priči je Partizan. A vi sada opet kažite da su svi krivi i da smo isti. Nismo svi isti, ne možemo da budemo isti“, zaključio je Ristović.

hotsport.rs.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

24 Komentara

  1. KOJI SI TI MAJMUN.PROSTO NE MOGU DA VERUJEM STA OVAJ RETARD PRICA.PRVO ONAJ JANSA BLAZIC KRENUO NA PROVOKACIJU,PA ONDA NIGER NELSON,SVE DOBRO ISPLANIRANO OD STRANE KKCZ,A ON NABEDJU JE VUJOSEVICA I KAZE OVO JE BIO POZIV NA LINC,I KAO ONI SU UPOZORAVALI.KONJU JEDAN.

    0
    0
    Odgovori
  2. NAZOVI GOSPODINOM STA ONO BESE U VASOJ MATICNOJ DVORANI SA VLADOM JOVANOVICEM JEL I ON KRIV ILI TVOJI HUSHACKI KOMENTERI STA SAD BESE U ISTOJ DVORANI USTASKOJ STA GOVNO CIVICEVO

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta je picke glodarske, dobili po picki i mali partizan i milutinov, pa vam sad krive sudije zbog toga.
    A sto se svinje debele tice to je ispricana prica.U Lazi Lazarevicu je krevet zategnut za njega.
    Duvajte ga glodarcici

    0
    0
    Odgovori
  4. ЈЕБЕМ ЛИ ТИ МРТВУ МАЈКУ и теби и СВИМ ЦИГАНИМА

    0
    0
    Odgovori
    • MAMICU TI JEBEM ZALOSTIVNU JER STE VI UVEK U ZALOSTI ,,,, GROBARSKO GOVNO JEDNO SMRDLJIVO , PA ZAR SI SLEP CORAV KAKO GOD PA ZAR VUJOSEVIC NIJE PRVI POCEO KADA JE VIDEO DA VAS NEMA NIGDE POPUSIS MI OVAJ MOJ CIGANSKI KURAC ,,,

      0
      0
      Odgovori
      • TERAJ IH U TRI ….. MATERINE, UVEK SU BILI I BICE FEKALIJE. EVO I MOG ….. NA POKLON ZA SVE GROBARE. INDIJA,PAKISTAN. SVIMA NAMA P… ….. PARTIZA

        0
        0
        Odgovori
  5. Ovaj Ristovic je Vucicevo kerce koje trckara i zavrsava naredzenja njegovog nalogodavca! Gde njega izvukose iz zatvora mafijasa pa jos direktor istog takvog kluba! Nemozete se vi jadovi porediti sa Partizanom jer nam niste ni do kolena! Sramota je da oni koji su glavni krivci optuzuju Partizan i trenera Vujosevica, kakav njihov Sranogorac Radonjic nece biti nikad! Tokom cele utakmice su sudije navijale i pustale da zvezdina bagra bije Partizanove igrace a Partizanovim igracima su sudzene licne za sve i svasta! Sramota je da imamo ovakav klub u drzavi kakva je zvezda, sramota je da imamo ovakvu sudijsku organizaciju jer oni su samo obicne fekal.je! Partizan je u svojoj istoriji Srbiji dao toliko reprezentativaca i super igraca kakve FMP- zvezda nece dati jos za onoliko godina koliko postoje! Partizan je institucija protiv koje se bore POLITICARI I OVA JADNA FMP-zvezda!

    0
    0
    Odgovori
  6. poreklo svinje: Dukljanska debela masna
    znacaj: nejestivi cvarci
    cuvati: na tamnom i vlaznom mestu
    napomena: mrs u duklju

    0
    0
    Odgovori
  7. Jebem te usta zvaljava nije 3 na 3 nebo 3 na 5 i nelson konj je prvi poceo,a i sudjenje vam je ko kurac Jebem mater i vama i sudijama

    0
    0
    Odgovori
  8. hvala Bogu da konacno neko predoci stvarno i istinito stanje,naravno da nismo isti i nikada necemo biti isti,kako u Zvezdi tako i u Partizanu,i dokle ce taj sizofreno-manijakalni ludak da terorise sve u Srbiji!Smatram da je ovo sinoc pioslednje upozorenje drzavi da ovakve ljude treba DEPORTOVATI,tamo odakle su i dosli!!!

    0
    0
    Odgovori
    • MM kako je kroz partizan dao za reprezntaciju takva nam i jeste reprezentacija.samara svoje kosarkase a niko ga ne dira, za sve je kriv i treba ga proterati iz srbije upropastice nam kosarku krmak!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  9. DALEKO BILO DA SMO SVI ISTI. PARTIZAN JE INSTITUCIJA KOJA TRAJE GODINAMA I KOJA JE GURALA I REPREZENTACIJU JOŠ OD KIĆE,PRAJE PA SVE NA OVAMO.NEMOŽEŠ POSTATI KRALJ AKO TI NEKO DA TU TITULU,A U POREKLU SI NIKO I NIŠTA.TITULE JE MOGUĆE I KUPITI I OTETI NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN,ALI RODJO POREKLO SE NE KUPUJE.TRADICIJA SE STVARA GODINAMA I VELIKIM RADOM.DULE JE NAJBOLI TRENER SVIH VREMENA U NAŠOJ LIGI I TO MU NIKO NEMOŽE ODUZETI A POGOTOVO NE NEKO KAO TI.LIČNO MI SMETA ŠTO PSUJE MOMKE VISE NEGO STO BI TREBALO ALI O TOME ONI TREBA DA SUDE A NE ON.KOLIKO JE SAMO ON KROZ PARTIZAN DAO REPREZENTATIVACA OVOJ ZEMLJI A I.I.T. BI TO DA PONIŠTE I IZBRIŠU.TITULU ĆETE DOBITI NA POKLON ALI TIM NIKAD NEĆETE IMATI U KOŠARCI SVIDELO SE TO VAMA ILI NE.ZA KTALJ JE POTREBNO POREKLO A VI TO SVAKAKO NEMATE.

    0
    0
    Odgovori
    • Jer ti dobro ? Institucija se stvara u ovoj zemlji se stvaraju svakakve stvari. Kakva zemlja takav i sport. Bio sam neka godina srednje skole kad mi je drug reko da su nas prestigli u titulama u kosarci evo za fudbal znam da su nas stigli> Ali kako se to desava sve u vreme od raspada Yugoslavije Gde su dotle bile institucije !?? Nego u korumpiranoj zemlji i sport ne moze biti nista bolji pa se cak desavaju i ovakve stvari. da mi o oinstitucijama prica neko ko gleda zadnjih 20 godina.

      0
      0
      Odgovori
  10. DALEKO BILO DA SMO SVI ISTI. PARTIZAN JE INSTITUCIJA KOJA TRAJE GODINAMA I KOJA JE GURALA I REPREZENTACIJU JOŠ OD KIĆE,PRAJE PA SVE NA OVAMO.NEMOŽEŠ POSTATI KRALJ AKO TI NEKO DA TU TITULU,A U POREKLU SI NIKO I NIŠTA.TITULE JE MOGUĆE I KUPITI I OTETI NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN,ALI RODJO POREKLO SE NE KUPUJE.TRADICIJA SE STVARA GODINAMA I VELIKIM RADOM.DULE JE NAJBOLI TRENER SVIH VREMENA U NAŠOJ LIGI I TO MU NIKO NEMOŽE ODUZETI A POGOTOVO NE NEKO KAO TI.LIČNO MI SMETA ŠTO PSUJE MOMKE VISE NEGO STO BI TREBALO ALI O TOME ONI TREBA DA SUDE A NE ON.KOLIKO JE SAMO ON KROZ PARTIZAN DAO REPREZENTATIVACA OVOJ ZEMLJI A IDIOTI BI TO DA PONIŠTE I IZBRIŠU.TITULU ĆETE DOBITI NA POKLON ALI TIM NIKAD NEĆETE IMATI U KOŠARCI SVIDELO SE TO VAMA ILI NE.ZA KTALJ JE POTREBNO POREKLO A VI TO SVAKAKO NEMATE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter