1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Letele su nam stolice oko glava (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.14 u 00:16

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede da incidenti u hali Pionir predstavljaju sramotu za srpsku košarku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ovo je bilo sramno i način na koji se sve dešavalo ne priliči sportskom događaju, a kamoli finalu plej-ofa. Pokušavali da sprečimo incidente, da sve prođe u granicama fer-pleja. Ovo nije nimalo afirmativno i dobro. Nije lepo bilo na parketu, titula je u pitanju, ne borba na život i smrt. Ne razumem neke stvari, proletale su nam stolice pored glave, bezbednost je bila ugorožena. I možemo da pričamo o sudijama, ali nećemo“ – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare posle meča, prenosi agencija Tanjug.

U nastavku Zvezda je zaigrala sa petoricom igrača koji nisu isključeni, a Partizan sa trojicom.

„Partizan je ostao sa tri najbolja igrača, a mi smo došli u situaciji da o meču odlučuju igrači sa naše klupe. Zadovoljan sam kako smo odigrali meč, bilo je utakmica dosta do sada, ali u nijednoj nismo počeli ovako. Držali smo sve pod kontrolom do situacije kada je došlo do izlaska ekipe Partizana sa terena. Nismo pali do te mere da se Partizan vrati u igru. Odgovorili smo i na to. Izuzetno sam zadovoljan igrom. Nadam se da će ekipa dobro odigrati i sledeći meč, koji će biti pod drugačijim psihološkim uslovima zbog ovoga što se dešavalo“ – dodao je on.

Krajem treće četvrtine trener Partizana Duško Vujošević nezadovoljan suđenjem povukao je ekipu sa terena, ali su se crno-beli vratili i nastavili meč.

Drugi meč finalne serije igra se u ponedeljak, takođe u hali Pionir, a domaćin je Crvena zvezda.

Simonović: Nadam se da se ovakve stvari neće ponavljati

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Marko Simonović rekao kako se nada da u nastavku serije više neće biti incidenata.

„Zaslužena pobeda Zvezde. Nadam se da se ove stvari kao večeras više neće ponavljati. Tokom incidenta sam hteo da razdvajam, ali desilo se to što se desilo. Idemo dalje“ – rekao je Simonović novinarima odmah posle meča.

U nastavku Zvezda je zaigrala sa petoricom igrača koji nisu isključeni, a Partizan sa trojicom. Jedan od njih bio je i Simonović.

Krajem treće četvrtine trener Partizana DUško Vujošević nezadovoljan suđenjem povukao je ekipu sa terena, ali su se crno-beli vratili i nastavili meč.

Drugi meč finalne serije igra se u ponedeljak, takođe u hali Pionir, a domaćin je Crvena zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Koliko god mislim da si los trener toliko sam siguran da si veliki gospodin. Zato ti zelim da takav ostanes i istrajes u nasoj Zvezdi, pa makar ne vidjeli titulu jo 50 godina, samo da ne budemo jadnici kao oni!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter