15
Košarka

FOTO: STARSPORT

Milutinov: Izgubio sam svest posle Nelsonovog udarca

Objavljeno: 15.06.14 u 12:25

Centar Partizana Nikola Milutinov rekao je da nije bio pri svesti u trenutku incidenata i sukoba sa Damarkusom Nelsonom zbog čega je prekinut košarkaški derbi.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je priznao da žali zbog svoje ishitrene reakcije, ali da je izgubio svest kada ga je Nelson oborio na zemlju.

Dobio sam jak udarac od Nelsona i onda je nastao haos. Pao sam na parket, pao sam na glavu, nisam bio pri svesti sve dok nisam došao u svlačionicu0“, rekao je Milutinov

Sukobi su počeli nakon lične greške Davisa Bertansa koji je nezadovoljan suđenjem.

“Nije normalno ovakvo suđenje u finalnoj utakmici, gledao sam mnogo finala, ali je ovo prvi put da vidim nešto ovakvo. Ono sa Blažičem je situacija koja se često dešava na utakmicama, sviran je faul… Šta da kažem, takva je košarka ovde… Ne znam šta se posle dogodilo, bio sam na parketu“, zaključio je Bertans.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

15 Komentara

  1. PA POSTOJI KAMERA I SNIMAK ZAŠTO LAŽEŠ.! JEL TO RADI JEDAN SPORTISTA I REPREZENTATIVAC TE ISTE SRBIJE KOJU PLJUJEŠ !

    0
    0
    Odgovori
    • Sramota je koliko vi navijaci FMP-a pljujete Partizan! Instituciju koja je toliko srece donela i vama romima. Ne tako davno Partizan-Srbija, Jugoslavija ili kako god vec se zvasmo donosili smo zlata sa najvecih sportskih takmicenja i vi ste se radovali. Ljubomora moze da ubije kao i sto Covic ubija srpsku kosarku!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ono je bilo komicno,covek od metar i osamdeset nesto pridje coveku od 210cm uhvati ga za toge i tresnu o parket. Ja sam pao od smeha, 100 puta sam vracao snimak samo taj detalj da vidim. Ipak iskustvo pobedjuje i protiv krupnijih protivnika…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter