0
Top News

Maradona: ‘Tika-taka’ je mrtva!

Objavljeno: 15.06.14 u 16:01

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona smatra da je popularna ‘tika-taka’ okončana i da era stila igre Barselone i španske reprezentacije dolazi do svog kraja.  

dijego-maradona

Argentinac je još jedan od stručnjaka u nizu koji je kritikovao Španiju nakon katastrofalnog poraza od Holandije na startu Mundijala.

“Španija već nekoliko godina gaji stil igre sličan Barseloni, takozvanu ‘tika-taku’. Da se ne lažemo, to je predivan stil igre, čitav svet, eksperti i navijači divili su se i uživali u efikasnosti ‘tika-take’. Ipak, Del Boske je morao da misli i o tome da su klubovi u Evropi pronašli lek za Barsinu ‘tika-taku’. Ceo svet je video da igre na kontre ubijaju ‘tika-taku’, ali je Španija odbila da promeni svoj stil igre. S druge strane, Van Gal je odradio fantastičan posao i ponovo uveo revoluciju u fudbalu“, rekao je Maradona.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter