0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Ishod incidenata: Šteta od pola miliona dinara!

Objavljeno: 15.06.14 u 13:46

Direktor opšte službe Sportskog centra Tašmajdan Vladan Sekulić potvrdio da je šteta u hali Pionir posle prvog meča finalne serije plej-ofa 500.000 dinara i dodao da će ta ustanova nadoknadu tražiti od košarkaškog kluba Partizan. 

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Svi smo bili svedoci divljanja i opšteg meteža koji se desio juče na košarkaškoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde. Posle meča smo odmah pristupili proceni štete, koja je velika. Uništeno je oko 200 stolica, što u materijanom smislu iznosi oko 500.000 dinara. Štetu ćemo morati da nadoknadimo od organizatora utakmice, a to je Partizan. Ista situacija bi bila da je Zvezda domaćin“, rekao je Sekulić, a prenosi Tanjug.

On je istakao da je hala Pionir osigurana, ali da nijedno osiguravajuće društvo u Srbiji ne garantuje osiguranje od divljanja navijača. 

“Apelujem na sve klubove koji organizuju utakmice u Pioniru da ga ne uništavaju, jer je dvorana svih građana Beograda. Ne smemo da uništavamo našu imovinu jer treba da ostane mesto gde se održavaju velika sportska dešavanja“, naveo je Sekulić.

U ponedeljak od 20 sati se igra druga utakmica finala plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana.

„Sutra će Zvezda biti organizator i nadam se da se neće ponoviti scene jer ne idu nikome u korist. Do tada ćemo raditi kako bismo nadoknadili štetu i održali meč“, zaključio je Sekulić.

Košarkaši Zvezde pobedili su sinoć Partizan sa 97:88, a meč su obeležili prekidi, tuča i pražnjenje hale Pionir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter