1
Fudbal

Nema šale sa Kolumbijom, Grčka „počašćena“ sa tri gola

Objavljeno: 14.06.14 u 19:55

U prvoj utakmici C grupe Svetskog prvenstva Kolumbija je u Belo Horizonteu demolirala Grčku sa 3:0 golovima Armera, Gutijereza i Rodrigeza.

Kolumbija
Sastavi timova:

Kolumbija (4-5-1): Ospina, Zuniga, Zapata, Jepes, Armero, Sančez, Agilar, Kuadrado, Rodrigez, Ibarbo i Gutijerez.

Grčka (4-5-1): Karnezis, Maniatis, Torosidis, Papadopulos, Manolas, Katsuranis, Holevas, Kone, Gekas, Salpangidis i Samaras.

Utakmicu je mnogo bolje otvorio nacionalni tim Kolumbije, koji je već u 5. minutu stigao do vođstva od 1:0. Bio je to dobar napad po desnom boku gde deluje Kuadrado, koji je poslao dobru loptu po zemlji na ivicu šesnaesterca, odakle je precizan bio Armero i uz pomoć defanzivca Grčke Manolasa pogodio za 1:0.

Posle vodećg gola Kolumbije usledilo je zatišije, koje je trajalo sve do 58. minuta, kada su Južnoamerikanci udvostručili prednost. Rodrigez je izveo korner sa leve strane, lopta je išla na prvu stativu odakle je Agilar poslao do Gutijereza, a ovom nije bilo teško da sa dva metra loptu pošalje u nečuvanu mrežu. 

Ni posle drugog postignutog gola Kolumbijci nisu stali, nastavili su da kidišu ka golu Karnezisa, što im se isplatilo u nadoknadi vremena kada je Džejms Rodrigez preciznim šutem pogodio za konačnih Kolumbija – Grčka 3:0.
Druga utakmica C grupe na programu je večeras u tri časa posle ponoći, a koplja će ukrstiti Japan i Obala Slonovače.
hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter