0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Rakočević bivšim saigračima dao recept za put do titule

Objavljeno: 14.06.14 u 13:20

Bivši kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević veruje da crveno-beli konačno mogu da prekinu dugogodišnju dominaciju Partizana i osvoje titulu posle 16 godina. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crvena zvezda i Partizan večeras startuju finalnu seriju za novog prvaka države, a Rakoćević zna recept za pobedu crveno-belih.

“Mislim da Zvezda ima dobru šansu da najzad uzme titulu, uprkos tome što je ove sezone u nekim najbitnijim mečevima pokazala da joj fali još korak za vrhunski rezultat. Crveno-beli imaju dovoljno kvalitetan tim da konačno zgrabe trofej. Naravno, šanse su 50-50 odsto, kao u svakom derbiju. Partizan je imao velikih problema tokom cele sezone, izgubili su nekoliko važnih igrača, dok je Zvezda je u istom sastavu skoro cele sezone, što može da bude prednost. Samo da se moji zvezdaši dobro spreme i konsoliduju, siguran sam da će dati sve od sebe na ovih nekoliko utakmica“, rekao je Rakočević, a prenose Novosti.

Bivši kapiten crveno-belih je istakao da će igrači Zvezde igrati pod ogromnim pritiskom pošto već 16 godina nisu osvojili titulu, ali ima savet kako da prekinu dominaciju Partizana.

“Momci treba da izvrše jak pritisak na bekove Partizana, jer oni nemaju klasičnog pleja, kao što je Vesterman. Treba ih maksimalno sprečiti u prenosu lopte, a crveno-beli to mogu, jer imaju agresivne igrače u prvoj liniji, što može da bude presudno u ovoj finalnoj seriji“, zaključio je Igor Rakoćević uz napomenu da veruje da će ovo finale proteći bez incidenata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter