1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Još jedan odlazak: Vezista Zvezde seli se u Tursku?!

Objavljeno: 14.06.14 u 15:06

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević bi mogao ovog leta da se preseli u Tursku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Interesovanje za vezistu crveno-belih je pokazala Kasimpaša još zimus, ali mladi reprezentativac naše zemlje tada nije želeo ni da razmatra tu ponudu budući da mu je kao velikom zvezdašu prioritet bio da osvoji titulu sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Sada kada je to ostvario, a Turci su opet pokazali interesovanje vrlo je moguće da će se transfer realizovati. Jedina začkoljica u ugovoru je to što će 40 procenata od transfera morati da se proslediti Spartaku iz Subotice, Kovačevićevom bivšem klubu.

Šta mislite, da li Kovačević treba da ostane na Marakani ili da razmotri ponude iz turske lige?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Mislim da treba da Zvezda napravi potpuno novi tim od mladih igraca.Ako neko od danasnjih zeli da ostane to je ok,ali bez kasnijih prigovora.Iskustvo nije na odmet.Svako ko zeli da ide trebalo bi ga pustiti da ode,a ne kasnije da prigovara i unosi nemire.treba krenuti od nule (iako je klub trenutno ispod nule finansijski,ali to je druga prica) i stvarati pozitivan moral.Verovatno prve godine nece biti nekih rezultata,ali tim ce se uigravati,stvorive se neki pojedinac od kog bi dosla neka lova….Nakon te godine sve bi polako dolazilo na svoje mesto,ali pod uslov da ne nastave sa pljackom.Svako ko zeli sad da ide,neka ide.ako moze da se zaradi na nekog,novac treba pametno iskoristiti.Jesam zvezdas,ali mozda je i dobro sto nas izbacili,samo bi se zaduzili jos vise pa bi sledece godine bilo jos gore,ovako…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter