0
Ostali sportovi

Svetski prvak stiže na Tašmajdan

Objavljeno: 13.06.14 u 09:57

Dvostruki šampion sveta i osvajač dve bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu u skokovima u vodu, Rus Gleb Galperin boraviće tokom vikenda u Beogradu.

gleb_galperin_of_russia_dives_in_the_final_of_the__48b0b4438f

Galperin se nalazi na čelu ruske delegacije koja dolazi u Srbiju sa ciljem da u okviru programa solidarnosti Olimpijskog komiteta Srbije pronadje najbolji način kada je u pitanju pomoć srpskim skakačima u vodu.

Legendarni Rus obići će Republički zavod za sport, razgovoraće sa srpskim trenerima i gledaće prvenstvo Srbije za mladje kategorije koje se u subotu održava na Tašmajdanu.

Svetska velesila u ovom sportu najverovatnije će na odredjeno vreme u Beograd poslati trenera koji bi preuzeo brigu o najperspektivnijim takmičarima i ujedno pomogao da se stručni rad podigne na viši nivo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter