0
TimeOut

Slučaj ‘Anđus’: Određen termin Čovićevog saslušanja

Objavljeno: 13.06.14 u 14:11

Predsednik košarkaškog kluba i potrpesednik fudbalske sekcije Crvene zvezde Nebojša Čović moraće 7. jula na saslušanje posle čega će biti odlučeno da li će biti podignuta optužnica ili ne.

nebojsa-covic-1350393803-219760
FOTO: STARSPORT

Nevojša Čović će na „brifing“ sa predstavnicima zakona ići zbog slučaja „Anđus“ oko koga se podigla ogromna prašina zbog napada alfe i omege crveno-belih na novinara televizije „Kopernikus“.

Prema tvrdnjama Dejana Anđusa, Nebojša Čović ga je „počastio“ sa čak šest udaraca u glavu. Nakon razgovora sa državnim organima, Tužilaštvo će odlučiti da li u čitavoj priči postoje elementi krivičnog dela i shodno tome će reagovati.

Podsetimo, Nebojša Čović nije negirao da se spornog dana video sa Dejanom Anđusom objasnišvi čitav događaj rečima da „nikoga nije udario prvi“.

Poznati novinar izjavio je da se nada maksimalnoj zatvorskoj kazni za bivšeg gradonačelnika Beograda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter