1
Ostali sportovi

Savić odredio spisak za Dubai: Aleksića muči zubobolja, menja ga Marković

Objavljeno: 13.06.14 u 17:25

Vaterpolo reprezentacija Srbije večeras završava treninge na Tašmajdanu, a sutra u 13 časova preko Abu Dabija putuje u Dubai, mesto odigravanja završnog turnira Svetske lige.

Selektor Dejan Savić je odredio sledećih 13 igrača: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić, Živko Gocić, Sava Randjelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Dušan Marković, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović.

Vaterpolisti Srbije

– U sastavu nema Milana Aleksića zbog problema sa zubom. Nije trenirao i ocenili smo da je bolje da ostane u Beogradu da se oporavi. Zameniće ga Dušan Marković.- rekao je selektor Dejan Savić.

Australijanci su danas napustili Beograd izrazivši zahvalnost gostoprimstvom. Još su tu Rusi koji ne učestvuju na finalnom turniru Svetske lige.

– Turnir će biti bez odmora. U šest dana šest utakmica. U grupi su Kina, Crna Gora, bez sumnje najteži rival i Brazil. Zadovoljan sam urađenim i u Americi i u ovih nekoliko dana u Beogradu. Osvajali smo više puta Svetsku ligu i sada želimo visok plasman ali još više da vidimo u kakvoj smo formi jer ipak prava kruna sezone je Evropsko prvenstvo u Madjarskoj – dodao je Savić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter