0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Damnjanović: Da grmi Čair

Objavljeno: 13.06.14 u 23:29

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u nedelju, 15. juna od 20 sati u niškoj hali Čair, sa selekcijom Slovenije igra kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo 2014, koje se ove godine održava u Hrvatskoj i Mađarskoj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje sporta i rukometa, sportiste, navijače, da u nedelju u 20 sati dođu u halu Čair u Nišu i podrže rukometašice u poslednjoj i odlučujućoj kvalifikacionoj utakmici za EURO 2014. Karte za utakmicu Srbija – Slovenija mogu se kupiti na blagajni hale Čair u Nišu. Cena ulaznice je 100 dinara, a sav prihod od ulaznica RSS će usmeriti u humanitarne svrhe.

„Niška publika je definitivno jedna od najboljih rukometnih publika. Pozvala bih ih da u nedelju dođu u što većem broju, da nas podrže, kao i do sada, da grmi Čair! Utakmica ima i humanu stranu, jer će sav novac od prodatih ulaznica ići u humanitarne svrhe, pa može da se spoji lepo i korisno“ – rekla je srpska reprezentativka Sanja Damnjanović.

„Nadam se da će Čair biti pun, očekujem dobru atmosferu i punu halu. Niška publika bila je uz nas uvek kada smo tamo igrali, verujem da će tako biti i sada. Pozvala bih ih da nas podrže na utakmici i naprave sjajnu atmosferu“ – istakla je Katarina Tomašević, čuvar mreže ženske rukometne reprezentacije Srbije.

Vicešampionke sveta, nalaze se u grupi 5, zajedno sa reprezentacijama Švajcarske, Slovenije i Švedske. Švedska se nalazi na prvom mestu u grupi sa 8 bodova, slede Slovenija i Srbija sa po 6, a Švajcarska 0 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter