1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezdi savetovano da se ne žali

Objavljeno: 12.06.14 u 22:48

Sve je izvesnije da Crvena zvezda neće podnositi žalbu na odluku UEFA o eliminaciji iz evropskih kupova pošto su pravnici koji su bili angažovani da pročešljaju slučaj savetovali da se to ne radi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, klub sa Marakane je angažovao dve uticajne advokatske kancelarije koje su imale zadatak da utvrde da li bi žalba Sportskom arbitražnom sudu u Lozani imala svrhu i dobili su identičan odgovor – NE.

Zanimljivo je da Zvezda ne odustaje od namere zbog toga što bi joj eventualno pretilo produženje kazne već zbog cene takse u iznosu od 20.000 evra. S obzirom na to da se zna kakvo je finansijsko stanje u Crvenoj zvezde onda to i ne čudi.

U svakom slučaju crveno-beli imaju još četiri dana vremena da se predomisle, ali je mala verovatnoća da se to desiti pošto je juče odlučeno i da bude pomeren početak priprema prvog tima koje su sa 16. pomerene na 27. jun.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Ja bi zamolio rukovodstvo Zvezde da se uzme u pamet i podnese zalbu! Ako kazna ne moze biti uvecana,onda treba poslati zalbu!LS je spas,donosi zaradu i izlaz i krize!Ako nemaju pare za zalbu nek svi podnesu ostavke!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter