2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Šekularac: Zna se ko je kriv za haos u Zvezdi

Objavljeno: 12.06.14 u 12:33

Legenda Crvene zvezde Dragoslav Šekularac razočaran je dešavanjima u njegovom bivšem klubu i zabranom čelnika UEFA da se crveno-beli takmiče u evropskim takmičenjima. Za stanje u klubu nekadašnji reprezentativac krivi ljude koji su prethodnih godina vodili klub.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Mnogo me iznervirala odluka UEFA da Zvezdi ne dozvoli da igra kvalifikacije za Ligu šampiona. Teško mi je to sve palo“, poručio je Dragoslav Šekularac za list „Sport“.

Najatraktivniji igrač svoje generacije nema dilemu kada je o pitanju krivac za brodolom crveno-belog kluba sa „Marakane“:

„Zna se ko je kriv – rukovodstvo tima sa „Marakane“. Ispali su loši prema igračima, pa navijačima i na kraju prema samom klubu. Igrači Zvezde su uvek bili bogovi, a svi ostali su bili iza njih. Tako nije sada. I stigla je ova velika blamaža oko eliminacije sa evropske pozornice. To nam nije trebalo ni za trenutak“, dodaje popularni „Šeki„.

Penzionisani fudbaler, kako kaže, ima recept za uspešno poslovanje kluba:

„Trebalo bi da se pod hitno oteraju svi skorojevići, koji su poslednjih godina nagrnuli u Zvezdu. Mnogi su stigli na „Marakanu“ da se slikaju i uvećaju svoj privatni biznis i velike pare… Treba tačno utvrditi koliko je Zvezda bila u minusu posle predsednikovanja Džajića, Piksija Stojkovića i ostalih rukovodećih ljudi. I da vrate onoliko novca, koliko je bio minus posle odlaska sa čelnih funkcija“, ističe Šekularac koji smatra da sadašnji predsednik Dragan Džajić ne bi trbalo da napusti klub u ovom teškom trenutku:

„Neka Džaja sada pokaže koliko zaista voli Crvenu zvezdu. I neka je pomogne prvenstveno finansijski. I još nešto bi mu poručio: Džajiću sada se ne odlazi i ne beži sa „Marakane„, podvukao je proslavljeni as.

On je još dodao da se plaši totalne rasprodaje igrača, ali i da ima penziju od samo 400 evra zbog čega ponovo krivi bivši klub koji mu nije uplaćivao novac u penzioni fond.

Šekularac je otkrio i da je nedavno imao hirurški zahvat, da su mu ugrađena dva stenta te da su mu mnogo pomogli bivši fudbaleri koji su ga podržali finasijski.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. SLAZEM SE SA SEKIJEM DA TREBA DA PLATE ONI KOJI SU I NAPRAVILI TE DUGOVE,A ZA PENZIJU STA DA KAZEM,MALA JESTE I MI SVI ZIVIMO OD TOLIKE PLATE ILI PENZIJE,PA I MANJE OD TOGA.A ,SECAS LI SE SEKI KAKO SI PARAMA PALIO CIGARE PO KAFANAMA!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter