1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mijailović: Igrače optužuju poltroni i neradnici koji uništavaju klub!

Objavljeno: 12.06.14 u 14:43

Defanzivac Crvene zvezde Nikola Mijailović ponovo je kritikovao rad uprave kluba i istakao da na Marakani trenutno ima mnogo prljavog veša. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Mi smo žestoko napadnuti od strane pojedinaca kako smo navodno pismom koje se odnosilo na rad, odnosno nerad Miodraga Zečevića počeli da rušimo klub, i da smo ga napisali pod uticajem pojedinih članova uprave. Rekli smo samo deo onoga što je bilo loše u našem klubu, a prikrivalo se. Uvek sam govorio ono što mislim, bez obzira na posledice. Nije mi drago što su događaji posle tog pisma samo potvrdili da smo bili u pravu, a to je da su neradnici, poltroni i nesloga ozbiljno nagrizli klub“, istakao je Mijailović za Mozzartsport.

On je takođe stao u odbranu Nebojše Čovića, koji je jedan od retkih koji je pomagao igračima i bio uz ekipu.

“Smeta mi atmosfera koja se pravi u javnosti da iza svega što uradimo stoje Slaviša Kokeza ili Nebojša Čović, da su nas oni doveli u klub, da sve radimo po njihovom diktatu, da promovišemo njihove ideje. U tome posebno prednjače pojedini novinari i mediji. Zato ću reći i ovo, znam da možda i nije popularno u ovom trenutku zbog nekih drugih stvari, ali na primer, taj Nebojša Čović je jedan od retkih ljudi za koga mogu da kažem da nam je zaista pomogao kao član uprave da dođemo do ove titule. Isto važi i za tog Slavišu Kokezu. Zaista me ne zanima šta ostali misle, ovo kažem na osnovu onoga što sam gledao u prethodnih godinu dana u svlačionici ili hodnicima kluba, a mnogi znaju da sam tamo provodio i više vremena nego što je to opis mog radnog mesta predviđao“, ističe Mijailović.

FOTO;STARSPORT
FOTO;STARSPORT

Mijailović je kao direktnog krivca za eliminaciju Crvene zvezde iz evropskih takmičenja u narednoj sezoni označio generalnog sekretara Miodraga Zečevića.

“Zečević ništa nije uradio cele godine, ali je odlučio da nas zbog pisma kažnjava tako što nam nije pustio novac na račune. A ja mogu da vam kažem da je tu bilo momaka koji zaista nisu imali ni dinara kada su otišli na odmor. Ali da ne bude da sam se okomio na tog Zečevića i da imam nešto lično protiv njega… Ne, on je samo idealan pokazatelj trulih kompromisa u našem klubu, guranja problema pod tepih. Meni on smeta kao čovek koji ne može da završi posao za koji je doveden. I kraj. Ako nisi sposoban, idi“, istakao je Mijailović i nastavio:

“On je kriv zbog licence. To je bio njegov posao. Moj posao je bio teren, pa sam opet rasipao energiju s ekipom na stvari koje nikada nisu bile u našem opisu posla, ali smo ih radili za dobrobit kluba. Pričalo se o loptama, mesu, đubrivu za teren, bilo je tu svega. Recimo, kad smo bili na pripremama u Sloveniji, s nama u hotelu je bio i Zečević! Pa šta radiš sa ekipom u hotelu, tvoje je da nam obezbediš normalne uslove za rad, a ne da letiš avionom, i to s kartom koju je obezbedila ekipa?! Njegovo je bilo da nam obezbedi odlazak u Tursku gde je trener tražio da se ide, a ne da lenčari po Sloveniji! Njegovo je bilo da pokuša da nam obezbedi licencu, pa nije ništa uradio“, rekao je između ostalog Nikola Mijailović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. E moji vi to je samo prodavanje magle. Moj otac radi u Fk Crvena Zvezda i ima platu od 2500e i svaki mesec redovno prima.. Pa vi vidite

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter