0
Top News

Maradona poručio Mesiju: Donesi „boginju“ u Argentinu

Objavljeno: 12.06.14 u 13:51

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona poručio je nasledniku njegove „desetke“ u dresu reprezentacije Argentine, Lionelu Mesiju, da donese trofej pobednika Svetskog prvenstva u Buenos Ajres.

diego-maradona-dubaide-futbolistan

I dok nas sati dele od početka Mundijala, reprezentacija Argentine nada se da će prekinuti post koji traje od 1986. godine i da će konačno uspeti da osvoji pehar namenjen pobedniku SP.

Jedan od najboljih igrača u istoriji „najvažnije sporedne stvari na svetu“ Dijego Armando Maradona uveren je da „gaučosi“ imaju sve što je potrebno da bi se okitili titulom prva sveta.

„U Argentini postoji gomila igrača koje su mediji proglašavali za „drugog Dijega“. Međutim, Leo je jedini igrač koji sa mnom ima velike sličnosti. Zato, Leo, uradi to za nas, neka se 1986. godina ponovi sada“, poručio je Maradona.

„Svi mi u Argentini čekamo da ponovo budemo šampioni. I ja znam da Leo to može da uradi. Uhvati seriju dečko, postani „golazo“, neka se piše o tebi, neka nacija poludi od pažnje, uživaj do kraja života“, poručio je Maradona svom nasledniku.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter