0
Ostali sportovi

Krivokapić razgovarao sa ‘delfinima’

Objavljeno: 12.06.14 u 20:52

Na bazenu Tašmajdan, danas, posle prepodnevnog treninga, održan je sastanak rukovodstva Vaterpolo saveza Srbije sa stručnim štabom i reprezentativcima. U ime saveza bili su predsednik Milorad Krivokapić, generalni sekretar Nemanja Marijan i izvršni direktor Zoran Avramović.

Vaterpolo

„Odavno smo najavili taj sastanak posle onog koji smo održali na prvom okupljanju. Objektivno, nije bilo vremena ranije zbog obaveza ekipa na fajnal-siksu, kao i priprema u Americi“ – rekao je predsednik Milorad Krivokapić.

Na sastanku je, po rečima predsednika VSS, izneta kompletna trenutna situacija u savezu:

„Ne bi trebalo da ulazimo u detalje. Rekli smo šta očekujemo u narednom periodu, verujemo u ekipu. Sa druge strane činimo maksimalne napore da koliko – toliko popravimo finansijsku situaciju u savezu. Nepogode koje su pogodile Srbiju su dodatno otežale situaciju u svakom pogledu i igrači i treneri su toga svesni. Apsolutno sam zadovoljan sastankom, stavovima igrača i verujem da u dobroj atmosferi nastavljamo dalje“ – završio je Milorad Krivokapić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter