0
Top News

“Brazil šampion, Španija najveće razočarenje“

Objavljeno: 12.06.14 u 15:51

Nekadašnji reprezentativac Italije Alesandro Nesta veruje da ubedljivo najveće šanse za osvajanje Svetskog prvenstva daje domaćoj selekciji, ali dodao da će branilac titule Španija biti najveće razočarenje. 

alessandro-nesta

“Verujem da će Brazil postati prvak sveta, a svakako da im je najveća prednost to što igraju na svom terenu. U favorite bih ubrajao Argentinu, Nemačku, Portugal i Italiju, ali „karioke“ su daleko ispred njih. Namerno nisam spomenuo Španiju jer mislim da neće biti previše motivisani, koliko god to zvučalo čudno. Mislim da će biti najveće razočarenje na SP – rekao je Nesta.

On je istakao da bi moguće iznenađenje na turniru mogla da bude selekcija Belgije, kao i da veruje da će napadač madridskog Reala i reprezentativac Portugalije Kristijano Ronaldo obeležiti SP.

“Očekujem da će Ronaldo osvojiti nagradu za najboljeg igrača. Veliki sam njegov fan, igra u neverovatnoj formi i teško da će ga neko zaustaviti. Uz njega, spomenuo bih Mesija i Nejmara“, naveo je Nesta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter