0
Evropske lige

Bivši fudbaler Zvezde ostaje u Veroni

Objavljeno: 12.06.14 u 11:12

Boško Janković ostaje u redovima Verone i naredne sezone. Kako piše internet sajt „Đalo blu“, Srbin u sledećoj sezoni želi da pokaže svoju vrednost, fizičku snagu i sposobnost da igra na vrhunskom nivou, kako bi se takvim partijama vratio u nacionalni tim.

Jankovic_Verona

Janković je, kako piše „Đalo blu“, u prethodnoj sezoni demonstrirao vrhunski profesionalizam, pošto se potpuno posvetio kolektivu i dobrom timskom duhu. Na stranu je stavio činjenicu da je previše utakmica presedeo na klupi, iako je u skoro svakom duelu kada je bio na terenu, ekipa Verona stizala do pozitivnog rezultata i igrala vrhunski fudbal.

Dobru formu Janković je demonstrirao i na prošlonedeljnoj turneji Verone po Brazilu, gde je u pobedi nad Fortalezom ostvario dve asistencije.

-Veoma sam zadovoljan turnejom po Brazilu. Odigrali smo dve kvalitetne utakmice i, iako su u pitanju bile prijateljske, atmosfera je bila sjajna i bilo je pravo zadovoljstvo igrati – rekao je Janković.

Srpski fudbaler je rekao i da je atmosfera pred početak Svetskog prvenstva gotovo opipljiva.

-U vazduhu je moglo da se oseti da Mundijal samo što nije počeo. Sve je u znaku Svetskog prvenstva, a kao što je poznato, Brazilci žive za fudbal i apsolutno su svi uvereni da će Brazil osvojiti titulu – kaže Janković.

Italijanski klub se vratio u Veronu u petak i pre početka priprema za novu sezonu, pažnja će biti posvećena Svetskom prvenstvu.

-Naravno, pratiću Svetsko prvenstvo i potrudiću se da odgledam svaku utakmicu. Siguran sam da će ovo prvenstvo biti jedno od najzanimljivijih koje pamtimo i da ćemo prisustvovati nekim iznenađenjima – zaključio je Janković.

Verona je ove sezone zauzela solidnu desetu poziciju u Seriji A i veći deo sezone se borila za plasman u Evropu. Janković je odigrao 20 utakmica ove sezone uz dva postignuta gola.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter