0
Tenis

Ana Ivanović ekspresno do četvrtfinala Birmingema

Objavljeno: 12.06.14 u 17:25

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale VTA turinra u Birmingemu pošto je ekspresno sa 2:0 u setovima (6:1, 6:1 ) savladala Amerikanku Loren Dejvis.

Ana+Ivanovic+2012+Open+Day+8+KEAjSnk3TtAx

Jedna od najlepših sportiskinja planete je odlično počela meč i već na startu je napravila brejk i stigla do prednosti od 3:0 u gemovima. Dominaciju travnatim tepihom Birmingema Ana Ivanović je nastavila do kraja prvog seta, kada je u šestom gemu po drugi put oduzela servis protivnice i za svega 35 minuta igre Srpkinja je stigla do 6:1 i vođstva od 1:0 u setovima.

I drugi period meča je završen istim rezultatom, s tim da je sad Loren Dejvis povela sa 1:0 u gemovima, Ana je  izjednačila na 1:1, a potom i po treći put na meču brejknula Amerikanku. Do poslednjeg poena u dvoboju Ana Ivanović je izgledala kao kaznena ekspedicija i na kraju sasvim zasluženo se plasirala među osam najboljih takmičarki u Birmingemu, gde je čeka duel sa boljom iz susreta Vandervege – Kukalova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter