0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Zvezda najverovatnije odustaje od žalbe

Objavljeno: 11.06.14 u 21:16

Iako još uvek nema zvanične potvrde sve je jasnije da Fudbalski klub Crvena zvezda neće uložiti žalbu na odluku Disciplinske komisije UEFA u vezi sa eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, prvobitna najava da će se igrači kluba sa Marakane okupiti na početku priprema već 16. juna, ali taj termin je promenjen na 27. jun što je jasna naznaka da su se u klubu iz Ljutice Bogdana pomirili sa sudbinom i da neće podnositi žalbu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

Očigledno je da je pravni tim koji proverava dokumentaciju Crvene zvezde kako bi pronašao eventualan razlog za žalbu nije uspeo u tome. Ako se to ipak na kraju desi Zvezda bi praktično bila u cajtnotu pošto je poslednji dan za žalbu 16. juna, a žreb za evrokupove je na programu samo sedam dana kasnije pa bi CAS morao da bude prilično brz prilikom donošenja odluke.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter