in , ,

Zabrana registracije igrača za Zvezdu i Vojvodinu

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je danas odluku o zabrani registracije igrača više klubova Superlige, među kojima su Crvena zvezda i Vojvodina.

Fss-Srara-pazova-900x500

Ova odluka doneta je zbog neispunjenja obaveza prema klubovima, igračima i trenerima, neizvršenih konačnih odluka nadležnih organa FSS i neizmirenja obaveza prema službenim licima.

Pored Zvezde i Vojvodine, zabranu registrovanja igrača svih uzrasta dobili su i Jagodina, Novi Pazar, OFK Beograd, Rad, Radnički iz Kragujevca, Donji Srem i Sloboda.

Nove igrače neće moći da registruju ni članovi Prve lige Srbije: Borac, Sloga, Metalac, BSK, Bežanija i Jedinstvo Putevi.
„U cilju pribavljanja finansijskih sredstava radi isplate pomenutih neizmirenih obaveza, klubovima kojima je izrečena ova disciplinska mera ostavljena je mogućnost transfera igrača u druge klubove. Članovi Disciplinske komisije FSS apeluju na klubove da izvrše isplate neizmirenih obaveza i o tome momentalno obaveste članove Komisije, a disciplinska mera će im biti ukinuta odmah po dobijanju dokaza“, navodi se u saopštenju FSS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Rad zbog suzavca kažnjen sa dve utakmice igranja bez publike

Francuzi tvrde da je propao transfer Valdeza u Monako