0
Ostali sportovi

Prlain se vraća u Pro Reko: Žao mi je što idem iz Zvezde!

Objavljeno: 11.06.14 u 17:19

Zvezda je definitivno ostala bez kapitena, jer jedan od najboljih svetskih vaterpolista Andrija Prlainović karijeru nastavlja u italijanskom Pro Reku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Tačno je, dogovorio sam se sa Pro Rekom i biću tamo naredne dve godine. Već sam bio u tom klubu, poznaju me i cene. Naravno, glavni razlog je bio to što je trenutna situacija u Zvezdi veoma neizvesna, ne zna se šta će biti i sa kakvim ambicijama će ekipa ući u sledeću sezonu“, rekao je Prlainović.

Sa crveno-belima je osvojio šest trofeja, uključujući i Ligu šampiona 2013.

„Žao mi je što idem. Iza mene su dve prelepe godine, mnogo sjajnih trenutaka. Osvojio sam šest trofeja, bilo mi je veliko zadovoljstvo da budem kapiten Zvezde. To je sigurno emotivno najznačajni deo moje karijere.

Prlainović je izdvojio  meč finala LŠ protiv dubrovačkog Juga prošle godine u Beogradu kao jedan od najznačajnijih.

„Bilo je dosta dobrih igara, trofeja, a među njima i Liga šampiona koju je malo ko očekivao. Ni ja nisam mislio da je to moguće. Iza svih nas ostaje period ponosa i zadovoljstva. Odigrali smo mnogo dobrih utakmica, ali može da se kaže da je to finale na Banjici ono što će ostati najdublje urezano u sećanju meni i drugim igračima“, zaključio je Prlainović.

On je već bio član Pro Reka u sezoni 2011/2012, a pre toga bio je član Partizana i Jadrana iz Herceg Novog.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter