0
Fudbal

Ništa od Barse i Junajteda, Miler i Lam verni Bajernu

Objavljeno: 11.06.14 u 12:54

Fudbalski reprezentativci Nemačke Filip Lam i Tomas Miler produžilu su ugovore sa minhenskim Bajernom na još dve godine. 

tomas-miler

Miler je bio na meti Barselone i Mančester junajteda, ali je nakon produžetka saradnje jasno da Pep Gvardiola ozbiljno računa na njega u narednim godinama.

Ostanak kapitena Lama nije se nikada ni dovodio u pitanje, pošto je u klub stigao kao 12-godišnjak, prošao je sve omladinske selekcije i do sada je za Bavarce odigrao 396 utakmica i postigao 11 golova.

Lam i Miler su veoma važni za Bajern. Ostali su verni klubu i verujem da će tako biti i dalje. Srećni smo jer su odlučili da svoju budućnost vežu za Bajern. Sada im želim uspešno SP u Brazilu i navijaću da Nemačka osvoji titulu“, rekao je direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter