2
Domaći fudbal

Mrđa ispred Hulka, Azara i Huntelara (FOTO)

Objavljeno: 11.06.14 u 17:34

Najbolji strelac Jelen Superlige i Crvene zvezde u prošloj sezoni, Dragan Mrđa, takođe je najbolji je strelac među ekipama koje sponzoriše Gazprom. Mrđa je u protekloj sezoni postigao je 19 golova.

Iza njega na ovoj listi je uzdanica Brazila i napadač Zenita Hulk sa 16 golova.

Vezista Čelsija Eden Azar je treći sa 14 postignutih golova, dok je Holanđanin Klas Jan Huntelar, član Šalkea, mrežu zatresao 12 puta.

Još jedno priznanje za Dragana Mrđu…

mrdja

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Dakle od trenutka kada je Zvezda izbačena iz Evrope zbog ogromnih dugova kojima je oštetila mnoge fudbalere i veliki broj rivala u borbi za titulu mediji su počeli da na sva zvona hvale sve što ima bilo kakve veze sa Zvezdom. Jure se fudbaleri po svijetu koji će reči nešto pozitivno o Zvezdi, vade tekstovi iz naftalina samo da bi se Zvezda prestavila večom nego što u ovom trenutku jeste. Nije problem što Zvezda duguje Jagodini, Radu, OFK Beogradu, Slobodi…novac za igrače koje je uzela iz ovih klubova i nije ih platila. Nije problem što ti klubovi jedva sastavljaju kraj sa krajem jer im Zvezda duguje i nisu u stanju da dovedu pojačanja da bi mogli normalno da se takmiče, i plate svoje fudbalere. Problem je što „UEFA i FIFA mrze Zvezdu zbog toga jer je iz Srbije koja ne podržava Ukrajinu“. Ma hajte molim vas. A ja pitam je li prvenstvo regularno ako Jagodina i Sloboda igrajun protiv Zvezde koja im duguje dva miliona eura i jedva dođu do Beograda i nisu u mogućnosti da plate redovno svoje igrače? Nije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter