1
Fudbal

Legenda Brazila i dalje ga pamti: Žajić, Žajić? Izuzetan! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.14 u 13:04

Nekadašnji reprezentativac Brazila iz šampionske ekipe iz 1970. godine Ze Marija i dan danas dobro pamti igre našeg Dragana Džajića. 

Ze Marija

Jedan od promotera izložbe na kojoj je predstavljena kolekcija dresova i fudbalskih rekvizita bio je i Ze Marija, nekadašnji brazilski fudbaler, učesnik i osvajač titule šampiona sveta na Mondijalu 1970. godine. 

Srbija? Žajić, Žajić… Izuzetan igrač! Igrao je po levoj strani, 1970, 1972, 1974. godina, bio je sjajan poput naših igrača Pelea, Rivelinja…“, rekao je Ze Marija, koji se potom osvrnuo na šanse svog Brazila da osvoji titulu posle 12 godina.

“Nadam se da će Skolari uspeti da psihološki pripremi igrače koji su pod velikim pritiskom i da ih oslobodi euforije. Verujem u Nejmara i drugove“, rekao je Ze Marija.


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter