0
Top News

Krespo: Helikopteri da budu spremni ako Argentina osvoji „boginju“

Objavljeno: 11.06.14 u 15:17

Bivši fudbalski reprezentativac Argentine Ernan Krespo izjavio je da bi čelnici njegove zemlje trebali da spreme helkoptere u slučaju da se „gaučosi“ popnu na tron predstojećeg Svetskog prvensva u Brazilu.

Ernan Krespo

Reprezentacija Argentine na Mundijal u Brazilu koji će početi sutra krenula je sa ogromnim ambicijama želeći da se nakon „posta“ od 1986. godine konačno domogne trofeja.

Legenda argentinskog fudbala, nekadašnji napadač Milana i Lacija, Ernan Krespo smatra da „gaučosi“ imaju izuetno kvalitetan tim koji je kadar da prvi put u poslednjih dve i po decenije stigne barem do polufinala:

„Najvažnije je da igrači shvate da imamo sjajan tim. Možemo da osvojimo Mundijal. Međutim, mnogo godina je prošlo otkako smo poslednji put igrali barem polufinale“, smatra Krespo.

On je ocenio da bi rukovodioci Fudbaskog saveza Argentine morali da imaju spremne helikoptere u slučaju trijumfa „gaučosa“ u Brazilu:

„Ako budemo uspeli da osvojimo Mundijal, predlažem čelnicima saveza da nabave helikoptere i da što pre napuste Brazil jer me ne bi čudilo da ljudi izginu tamo.“, kaže kroz šalu legendarni napadač koji je u karijeri odigrao 64 utakmice u nacionalnom dresu i postigao 35 golova.

On se potom osvrnuo na ranija učešća Argentine na Svetskim prvenstvima na kojima je on bio direktan faktor dešavanja na terenu:

„Moramo da budemo oprezni. I kada sam ja igrao na SP 1998, 2002 i 2006, bili smo jaki i imali smo kvalitetne igrače. Međutim, svaki put smo doživeli fijasko. Od svih tih ekipa najkvalitetnija je bila ona iz 2002. godine, a tada smo ispali već u prvoj rundi“, podvukao je Krespo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter