0
Evropske lige

Juve čuva svog kreatora igre!

Objavljeno: 11.06.14 u 15:06

Iskusni reprezentativac Italije Andrea Pirlo u naredne dve sezone braniće boje torinske „stare dame“ pošto je stavio potpis na novi, dvogodišnji ugovor sa Juventusom.

andrea-pirlo

Pre obaveza sa „bjanko-nerima“ Andreu Pirla očekuju obaveze u Brazilu, gde će sa „azurima“ pokušati da se domogne nove titule prva sveta na predstojećem SP.

Iskusni Andrea Pirlo ima punih 35 godina, ali i dalje igra na vrhunskom nivou, veruju u upravi torinskih crno-belih. Upravo zbog toga će sa tim timom ostati do kraja 2016. godine.

Andrea Pirlo je u Juventus stigao u maju 2011. godine iz Milana. Do sada je odigrao 131 meč za ovaj klub osvojivši čak tri šampionske titule u poslednje tri sezone, uz dva trofeja Superkupa Italije.

Tokom prošle sezone Andrea Pirlo je za Juventus postigao osam golova uz šest asistencija i bio je jedan od nosećih igrača slavnog kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter