0
Domaći fudbal

Savićević: Žao mi je Zvezde, ali bilo je nagoveštaja o eliminaciji iz Evrope

Objavljeno: 11.06.14 u 12:40

Predsednik fudbalskog saveza Crne Gore i legenda FK Crvena zvezda, Dejan Savićević izjavio je da mu je jako žao što je UEFA suspendovala crveno-bele iz evropskih takmičenja. On je ocenio da se takav scenario mogao naslutiti.

Savicevic

Bivši reprezentativac Jugoslavije koji je slavu stekao braneći crveno-beli dres beogradskog tima sa kojim je 1991. godine stigao do Kupa evropskih šampiona, nije zadovoljan odlukom UEFA po kojoj se Zvezdi zabranjuje izlazak na evro-scenu.

„Žao mi je Crvene zvezde, i kao bivšem igraču ovog kluba i kao čoveku koji voli i navija za crveno-beli klub. Bilo je nagoveštaja da će se Zvezda naći na dnevnom redu. Ljudi iz Niona su nekoliko puta posetili „Marakanu“, i sasvim dobro su znali situaciju“, rekao je Savićević za list „Sport“.

Crvena zvezda će odluku o suspenziji iz evropskih takmičenja verovatno pokušati da pobije žalbom na Tribunalu za sportsku arbitražu u Lozani. Ipak, gotovo bi bilo ravno presedanu kada bi sud doneo drugačiju odluku od prvobitne.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter