0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milanovčani šalju žalbu u UEFA

Objavljeno: 10.06.14 u 21:37

Ono što je već sada izvesno je da se fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca neće pojaviti na ponovljenom revanš meču baraža za popunu Jelen Superlige pošto ih je rukovodstvo kluba poslalo na tronedeljni odmor.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uprava kluba iz Gornjeg Milanovca najavilo je da će uputiti žalbu Evropskoj kući fudbala (UEFA) zbog odluke Takmičarske komisije FSS da revanš meč, koji je prekinut zbog ubacivanja suzavca navijača Rada, bude ponovljen.

„Sada su u igri papiri, a svi su izgledi da će oni stići na najvišu instancu, na UEFA! Naime, Takmičarska komisija donela je odluku da se igra nova utakmica u četvrtak 12. juna, a mi smo blagovremeno uputili odgovor Komisiji za žalbe, koja, kako saznajemo, nije uvažila naše argumente i zato čim dobijemo zvaničan dopis, sledi nova prepiska Izvršnom odboru FS Srbije za zaštitu Pravilnika takmičenja“ – rekao je direktor kluba Vladan Petrović za Večernje novosti.

Milanovčani se u četvrtak neće pojaviti na terenu stadiona na Banovom brdu.

„Ako i za IO FSS organizacija utakmice tokom koje se dogodi bacanje suzavca, bojnog otrova, ne znači opasnost, ostaje nam samo da idemo dalje, a to znači obraćanje Disciplinskoj komisiji UEFA“ – kategoričan je Petrović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter